وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد
سرخط خبرها

وزیر خارجه: حملات سپاه دفاع مشروع از خود بود | یمن از ما دستور نمی‌گیرد

  • کد خبر: ۲۰۶۸۱۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
وزیر خارجه: حملات سپاه دفاع مشروع از خود بود | یمن از ما دستور نمی‌گیرد
وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با یک رسانه آمریکایی، حمایت کاخ سفید از رژیم صهیونیستی را «ریشه ناامنی» در منطقه خواند و ادعا‌ها درباره کمک‌رسانی ایران به ارتش یمن را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به آمریکا هشدار داد سرنوشت خود را به سرنوشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با گروه مقاومت فلسطین در جنگ است، گره نزند و گفت که «حمایت تمام‌عیار واشنگتن از رژیم اسرائیل ریشه ناامنی در منطقه است»

امیرعبداللهیان در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی که گزیده‌ای از آن در وبگاه این شبکه منتشر شده است، گفت «همکاری تمام‌عیار بایدن و کاخ سفید با اوباشی مانند نتانیاهو در اسراییل ریشه ناامنی در منطقه است.»

وزیر امور خارجه ایران همچنین گفت که ایران از آمریکا می‌خواهد «جنگ غزه را متوقف کند» و تاکید کرد که امنیت دریای سرخ برای ایران اهمیت دارد.

او ادعا‌ها درباره حمایت ایران از انصارالله یمن را را رد کرد که که در پی جنگ غزه و در پاسخ به جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ هدف قرار داده یا توقف کرده‌اند.

او با اشاره به حمایت گروه‌های مقاومت منطقه از مردم فلسطین بیان کرد: مردم یمن و دیگر کشور‌ها در منطقه که از مردم فلسطین حمایت می‌کنند، طبق تجربه و منافع خود عمل می‌کنند و هیچ دستوری از ما نمی‌گیرند.

امیرعبداللهیان با توجه به تحولات اخیر در دریا سرخ گفت: «امنیت دریانوردی به دلیل این که ما نفت صادر می‌کنیم، اهمیت زیادی برای ما دارد. بنابراین، اگر در مجاورت ما ناامنی باشد، به نفع‌مان نیست».

در پی تشدید تنش‌ها در نوار غزه، نیرو‌های مسلح یمن اعلام کردند که تا زمان متوقف نشدن تجاوزات علیه غزه، حملاتی را علیه رژیم صهیونیستی انجام خواهند داد و به هیچ کشتی وابسته به آن اجازه تردد در آب‌های دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نمی‌دهند. حملاتی نیز از سوی نیرو‌های مسلح یمن علیه برخی کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ انجام شده است که آن را در پاسخ به جنایات جنگی این رژیم در غزه دانسته‌اند.

صنعا اعلام کرده است که تنها کشتی‌هایی را هدف قرار می‌دهد که عازم سرزمین‌های اشغالی هستند و به هشدار‌ها برای تغییر مسیر توجه نمی‌کنند. یمن اطمینان داده آزادی دریانوردی را برای کشتی‌های دیگر در دریای سرخ حفظ خواهد کرد.

انگلیس و آمریکا، در چند روز گذشته، حملاتی هوایی را که گفته‌اند در پاسخ به اقدامات نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ بوده است، علیه یمن انجام دادند.

امیرعبداللهیان درباره نقش رژیم صهیونیستی در ثبات‌زدایی از منطقه گفت: «ما بر این باوریم که هرگونه اقدامی برای ثبات‌زدایی از منطقه ریشه در اسراییل و نسل‌کشی آن در غزه دارد».

وزیر امور خارجه ایران، در بخش دیگری از این گفتگو درباره حمله اخیر سپاه پاسداران ایران به مقر‌های جاسوسی و تروریستی ضدایرانی در عراق و سوریه گفت که حملات نیرو‌های مسلح ایران «مبتنی بر مبارزه با تروریسم و دفاع مشروع از خود بود.»

او بیان کرد: ما در تامین منافع ملی‌مان در قبال هیچ کشوری تردید به خرج نمی‌دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->